En af de der dage…

I dag har været sådan en her dag: 🤯🤯🤯

Alle har enten været syge og/eller sure. Mest sure. Vi måtte droppe børneyoga og legestue i morges fordi en af os havde krise over at skulle have sko på (det var ikke mig). Den anden havde krise over at vi så kom for sent (det var nok mig). Og da den tredje af os så kom tidligt og syg hjem fra arbejde, så fik den mindste af os krise over at far pludselig stod i døren. Ja sådan en dag har det været.

Det endte med at jeg gik en tur i raseri fordi jeg simpelthen ikke kunne rumme mere. Meget modent og voksent, ja, men jeg er altså tæt på at være højgravid, så jeg kan ikke helt stilles til ansvar for alle mine handlinger.

Resten af dagen er gået med at være sure og have kriser på skift. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg mere end én gang i dag har tænkt, om det ikke bare ville være nemmere at få den skide vuggestueplads. Afsted med barnet og ro til moren. Masser af tid til at arbejde og tid til mig, mig, mig.

Jeg tror faktisk at det ville kunne fungere for os – i hvert fald fos os voksne. Men det ville være en beslutning vi tog for at imødekomme vores egne behov og interesser, og det er vi ikke interesserede i. Vi har fra dag 1 (eller faktisk før – helt tilbage til dengang han stadig lå i maven) snakket om at hans behov kommer først. Så må vi voksne vente og udsætte vores behov. Det kan vi nemlig godt. Det er bare ikke altid, at det er lige sjovt. I dag var sådan en dag.

Forhåbentligt bliver det sjovere igen i morgen, for all in all er jeg jo ret glad for det her hjemmepasserliv <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *