Efterårs solskin på Amager Strand

amager-strand-3

Hold da helt op et kedeligt efterårsvejr vi fik os lige pludselig hva? Jo mere koldt og gråt det bliver udenfor, jo mere glæder jeg mig til, at turen snart går til Asien! I sidste uge, da vi stadig havde fint og solskinsfyldt efterårsvejr, var jeg på en lille gåtur. Jeg øver mig stadig på at bruge mit nye kamera, og det hele er endnu meget nyt. Så jeg tog mit kamera under armen, min gode veninde fra Odense i røret og mine yndlings Nike på fødderne og begav mig mod vandet, nærmere betegnet Amager Strand. Det var en skøn tur, og jeg nyder den nærmest endnu mere nu, hvor vejret er som det er. Pisse kedeligt for at sige det rent ud. Her er lidt af hvad der kom ud af det. Elsker stadig det kamera<3

amager-strand-2

amager-strand

amager-strand-5

amager-strand-4

Amager Strand er og bliver et af mine favoritsteder, og jeg har faktisk været der før med mit kamera under armen. Se bare her.

2 thoughts on “Efterårs solskin på Amager Strand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *