Ebay tip: Iphone 4s flip case cover

covercover3cover2Jeg har egentlig altid bare brugt covers, der kun dækkede bagsiden af min telefon, fordi jeg synes at de der flip case covers var så besværlige. De så i hvert fald besværlige ud. Den mening havde jeg lige indtil den dag hvor jeg tabte min telefon på gulvet (det gør jeg ofte. Måske en gang om ugen i gennemsnit. Men på denne dag i min telefons knap 2 års levetid gik det altså galt). Skærmen gik i stykker og det var faktisk ganske forfærdeligt. Jeg bruger nemlig min telefon meget. Som i rigtig meget. Og det er bare ikke det sammen at læse blogs, tjekke Facebook og Instagram, når man ikke kan se halvdelen pga revner. Så da jeg efter godt og vel tre måneder endelig fik skiftet skærmen på den, så er det klart at det ikke skulle ske igen! Derfor gik jeg på jagt efter et passende cover og fandt dette på Ebay. Det kostede 41 kr. inkl. porto og jeg er faktisk rigtig glad for det. Om det er ægte læder, som der står i beskrivelsen skal forblive i det uvisse. Men coveret er lækkert og jeg er pjattet med det imiterede croco-skind. Og de der flip case covers er slet ikke så besværlige alligevel. Anbefaling hermed givet videre. Du kan finde coveret her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *