Ebay gaveideer til ham

ebay gaveideer til ham

Nøglering | Forklæde | Handsker | Hue | Oplukker | Cover | Strømper | Kop | Headset

I sidste uge udgav jeg dette indlæg med Ebay gaveideer til det kvindelige køn, i dag har jeg så fundet en håndfuld Ebay gaveideer til det modsatte køn. Igen er der lidt forskellige ting til forskellige priser, men alle i et prisleje, så man ikke risikerer at skulle betale told. Jeg har endnu ikke købt nogle af tingene selv, og er heller ikke sikker på at jeg gør det. De mænd som jeg skal købe julegaver til læser vist alle sammen med herinde, så det ville måske ikke være det bedste træk 😉 Men lad mig endelig høre hvis nogle af jer derude har erfaring med nogle af tingene her.

(priserne er uden fragt)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *