Der er udsalg hos H&M

udsalg H&M

1. kjole | 2. blondetop | 3. denimshorts | 4. sko | 5. hat | 6. nederdel | 7. jakke | 8. joggers | 9. sko

Det kan vist ikke komme bag på nogen, at jeg er en sucker for udsalg. Jeg elsker at spare penge og jeg elsker at få mere for mine penge, når jeg så bruger dem. Derfor kigger jeg også altid lige forbi, når der er udsalg. Hvad enten det er i fysiske butikker eller online. Så da der i morges lå en mail fra H&M om, at der var mange procenter at spare på deres online udsalg, så måtte jeg da lige et smut forbi. Og der er SÅ mange fine ting denne gang! Ovenstående er bare et udpluk af fine ting, som jeg føler mig fristet til at købe. Hvis det ikke var fordi, at det kun er lidt over en uge siden, at jeg sidst plantede en ordre hos H&M, så havde jeg nok ikke kunne holde mig i skindet.

Jeg er især vild med den grafiske kjole, der er sat helt ned til 169! Hvis det ikke var fordi, at jeg for nylig har købt en, der ligner virkelig meget (shopaholic much), så havde jeg været nødt til at eje den. Hvis I lader jer friste af de gode procenter hos H&M, så vær lige opmærksomme på at de har et meget forældet system! Som jeg skrev om her, så kan du ikke være sikker på at få lov til at købe en ting, selvom at den er i din shoppingbag. Først når du har godkendt og betalt, kan du være sikker på at tingene er dine! (og så alligevel ikke – sidst jeg bestilte, var der ting, som jeg have købt og betalt, som alligevel ikke var med i min pakke)
Så kort fortalt: der er mange fine ting og mange gode procenter at spare, men lad være med at glæde dig over dine køb, før at du står med dem i hånden. Man kan aldrig vide sig sikker 😉

4 thoughts on “Der er udsalg hos H&M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *