Danmark, du er smuk

IMG_8538-redIMG_8536-redIMG_8540-redSelv på en grå regnvejrsdag, der blev tilbragt på motorvejen, kan jeg forundres over hvilket smukt landskab vi er så heldige at have her i Danmark. Billederne her er taget fra passagersædet da vi kørte i sommerhus forleden. Som så ofte før så glemmer jeg at tage billeder når jeg hygger mig, og derfor er der også meget få fra vores mini-sommerhus-tur, men derimod en del fra bilturen derned hehe. Der er jo ikke så meget andet at lave når man kører bil. Hvad synes I om billederne her?

2 thoughts on “Danmark, du er smuk

    • Tak! Jeg blev også vildt glad da jeg så hvor godt det var blevet 🙂 Det går jo lidt hurtigt når man tager billeder fra en kørende bil, så der er jo ikke rigtig tid til at tage det om eller noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *