Billige hvide sneakers
(Der koster under 200 kr!)

billige hvide sneakersHvis der er noget, som jeg er pjattet med, så er det sneakers – og især de hvide af slagsen. Jeg elsker at de både kan bruges til et afslappet hverdagsoutfit og til en lidt pænere kjole. Jeg har jo i forvejen disse hvide sneakers, som jeg har været SÅ glad for! Og netop derfor trænger de til en afløser, for de har i den grad udtjent deres værnepligt, og de er ikke heeeelt så pæne at se på længere. Desværre.

Så da det var tid til et par nye, så overvejede jeg selvfølgelig et nyt par Air Force, for de er virkelig gode og al rosen værd. Men de koster også bare 800 kroner, og med de ferieplaner vi netop har lagt, så er vi altså gået i sparemode.

Så jeg smuttede forbi Asos, hvor jeg fandt disse fine billige hvide sneakers. Er de ikke nice? Og så har de altså en lidt anden pris. De er nemlig på udsalg til 20 pund, hvilket rundt regnet er 175 kr. Haps! Jeg har modtaget mine og selvom de er klasser under Air Force, så er de virkelig fine og gode til prisen.

Så nu mangler vi bare at vejret viser sig fra sin lidt pænere side, så jeg kan komme ud og lufte mine bare ankler i mine nye fine og billige hvide sneakers. Hvis du vil gøre mig kunsten efter, så findes de lige HER.

2 thoughts on “Billige hvide sneakers
(Der koster under 200 kr!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *