Big news

paris gravid
Så gik der næsten et helt år, siden jeg sidst lagde vejen forbi domænet her. Det er efterhånden ikke første gang, at det sker, og jeg forudser, at det heller ikke bliver sidste. Livet kom ligesom i vejen, hvis man kan sige det, og jeg havde brug for at trække stikket. Der er sket SÅ mange ting siden sidst, men i stedet for at lave et indlæg om hvor meget der egentlig er sket, som jeg ellers plejer at gøre, så vil jeg bare springe direkte tilbage på bloggen, som om jeg aldrig har været væk.

Én ting er jeg dog nødt til at fortælle, da det for det første har fyldt rigtig meget de sidste mange måneder og for det andet kommer til at fylde rigtig meget i mit liv fremover – og dermed også her på bloggen.

Jeg er gravid!

Og faktisk har jeg været det længe, for jeg har nemlig termin i dag. Vi venter os en lille dreng og vi glæder os helt vildt! Dog ser det ikke ud til, at han har tænkt sig at melde sin ankomst i dag. Men som min veninde skrev til mig i morges; hvis han ligner sin mor, så kommer han først om et par dage, for det kan jo være svært at finde vejen ud. Hehe og det har hun helt ret i. Min stedsans er nemlig ret meget ikke-eksisterende.

Men som sagt: så springer jeg bare ud i det og vender tilbage som om jeg aldrig har været væk. Har blandt andet en masse indlæg på tapetet om rejser, boligindretning, babyer, graviditet, livet i København og hverdagshurlumhej.

Og til slut – et lille billede af maven i aller bedste mobilkvalitet. Det er taget i morges og jeg er her 40+0, hvilket i den grad er en milepæl at nå til! Så det skal vi selvfølgelig fejre i aften på aller bedste manér – nemlig med hjemmelavede burgere. HAPS.

gravid

8 thoughts on “Big news

  1. Kære Camilla ❤️ Dejligt at læse dit indlæg og du er tilbage igen. Vi glæder os til at jeres lille søn kommer til verden og til at følge ham og dig fremover ❤️

  2. Hvor spændende! Kæmpe stort tillykke og hvor er den flot din mave. Det ligner jo næsten ikke at du er højgravid 🙂

    • Tak <3 Og i lige måde - Nu kan der heller ikke være længe til at jeres lille pige melder sin ankomst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *