Best of Ebay: telefonlednings-elastik

telefonlednings-elastik

telefonlednings-elastikDet er efterhånden ikke nogen hemmelighed at jeg er storforbruger af Ebay. Jeg har i tidens løb gjort mig rigtig mange køb derinde – nogle mere succesfulde end andre. Kategorien Ebay & Etsy her på bloggen rummer da efterhånden også en del indlæg, og du kan finde dem alle sammen lige her. Til gengæld er det relativt sjældent, at jeg viser de køb, som jeg rent faktisk gør mig på Ebay, men det skal være slut nu. Som noget nyt vil jeg nemlig introducere jer for “best of Ebay”, som skal være titlen på de indlæg, hvor jeg viser mine yndlings Ebay-køb. Så vil tiden vise om der også kommer en stribe indlæg med titlen “worst og Ebay” 😉 Det er nemlig ikke hver gang at man er heldig desværre.

Det første indlæg af slagsen skal handle om en telefonlednings-elastik jeg har købt på Ebay. Købte to stk. for ca. 7 kr i alt! Jeg har valgt dem i farven gennemsigtig, for at de er så usynlige som muligt. Det var egentlig af ren nysgerrighed at jeg købte dem, men jeg må sige at jeg er så positivt overrasket over dem. Det er som om at de slider mindre på håret, men samtidig holder rigtig fint på det. Det er altså ikke for sjov at en 21-årig pige er blevet millionær af den lille opfindelse – just saying! Anbefalingen er i hvert fald givet videre, og du kan finde elastikkerne lige her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *