Best of Ebay #4 Iphone glimmer sticker

ebay glimmercover 2ebay glimmer cover
Okay, det her er måske lidt fjollet. Men jeg har altså købt en glimmer front til min iphone! Jeg synes at der er mega fint og det fungerer så godt, at jeg gerne vil give tippet videre – man kan jo sagtens vælge en mindre glimret version, hvis man synes, at denne er lige tøset nok. Jeg har givet sølle 12 kroner for mit, og det har siddet i over to måneder nu, hvilket faktisk var langt over forventning – og det sidder endda oven på plexiglas og en lille smule skævt. Men sidstnævnte er jo kun min egen fummelfingrede skyld. Jeg er i hvert fald fan, og hvis du også er, så kan det erhverves på Ebay lige HER.

Coveret som jeg har på, er dette, som jeg stadig er virkelig glad for. Bordet er vores nye DIY plankebord, som vi elsker og som jeg nok snart skal vise frem! 🙂

2 thoughts on “Best of Ebay #4 Iphone glimmer sticker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *