Best of Ebay #2 Iphone cover

best of ebay
Det kan vist efterhånden ikke komme bag på nogen, at jeg er kæmpe Ebay fan. Jeg har købt rigtig mange ting derinde gennem årene, men af en eller anden grund så er det de færreste, der finder vej til bloggen. Det bestemte jeg mig for at lave om sidste år, da jeg præsenterede et af mine bedste Ebay køb under titlen Best of Ebay. Og i dag får I altså en opfølger, jeg har nemlig gjort mig endnu et godt køb, der gør sig fortjent til titlen.

Det drejer sig om dette fine Iphone cover, som kan erhverves til den nette sum af 35 kr. inkl. porto. Jeg købte mit i februar sidste år, og har brugt det en hel del siden der. Jeg er typen, der skifter mine covers engang imellem, så det har altså ikke været brugt uafbrudt i et år. Det har dog været brugt meget og lige i øjeblikket er det i brug igen. Jeg er fuldstændig tilfreds med kvaliteten, og har virkelig været glad for det her cover. Nu er anbefalingen i hvert fald givet videre 🙂

4 thoughts on “Best of Ebay #2 Iphone cover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *