Barnedåb inspiration: mit moodboard

barnedåb inspiration

Det her indlæg skrev jeg faktisk for flere måneder siden mens jeg stadig var gravid og havde en hel masse tid. Sidenhen er baby P kommet til verden, og tid er ikke det der er mest af. Barnedåben er allerede blevet afholdt, men derfor vil jeg alligevel gerne dele mit moodboard med jer – måske der er andre, der ikke er til de klassiske blå og lyserøde temaer.

Vi har hele tiden vidst at vi ikke ville køre det klassiske babyblå tema. Det er ikke rigtig os, og vi synes begge, at det er lidt åndssvagt, at drenge altid skal have blåt og piger lyserødt. Af samme årsag har vi sørget for at købe alle mulige andre farver til vores søn. Og nu hvor han er et forårsbarn, hvad er så mere oplagt end at holde en fest med selvsamme tema.

Farverne var hvid, grøn og guld med masser af friske blomster og detaljer i træ. Fandt det fineste bordpynt på Ebay til nærmest ingen penge. Det tænker jeg at lave et indlæg om senere. Vi holdte et uformelt arrangement med kongespil, fangeleg og boldspil i haven. Tæpper på græsplænen og kolde drikkevarer i en stotr balje. Alt i alt en helt fantastisk dag med dejligt vejr og dejligt selskab <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *