Bambussokker fra Sokkeposten

bambussokker iz-sockssokketest

Det her indlæg er et, jeg på mange måder har glædet mig til at skrive. Det skal handle om sokker, bambussokker for at være helt præcis, men det er egentlig ikke det, der ligger til grund for min glæde. Nej det er, at min kæreste for første gang nogensinde skal give sit besyv med her på bloggen. Han skal med andre ord skrive sit første blogindlæg! Eller i hvert fald en del af et indlæg. Vi er nemlig blevet bedt om at teste sokker for Sokkeposten.dk. Og det er ikke hvilke som helt sokker, men nogle der kaldes iZ socks, som består af 80% bambusfibre. Se, det lyder måske lidt mærkeligt, men i modsætning til bomuldsfibre (som sokker oftest er lavet af – vores er i hvert fald) så skulle bambusfibre være nemmere at ånde i. Samtidig holder bakterier mere af bomuldsfibre end af bambusfibre og dette, kombineret med åndbarheden, skulle holde fødderne friske i længere tid.

Så vi gik i gang med at teste bambussokkerne på en helt almindelig torsdag. Nu er min hverdag en del mere fredfyldt end min kærestes, da han har et fysisk aktivt job, og derfor ikke så sjældent har sure tæer.

Camillas vurdering

Det var som sagt en torsdag, at testen skulle stå, og jeg iførte mig noget som jeg ofte går i – jeans og skindstøvler. Strømperne røg naturligvis også på, og de var bløde og behagelige – fuldstændig ligesom et par nye sokker er det. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke mærkede den store forskel i løbet af dagen. Nu har jeg hverken en særlig aktiv hverdag eller tendens til sure tæer, men vi tog alligevel “lugte-testen” om aftenen, og det var faktisk ikke til at lugte, at de havde været spærret inde i et par støvler hele dagen sammen med mine fødder.

Jeg har nu brugt strømperne to gange, og det har været en rigtig fin oplevelse. De er bløde og behagelige at have på – måske lige en tand blødere end mine andre strømper, og jeg har stadig ingen sure tæer haft, men det havde jeg nok heller ikke haft i et par almindelige bomuldssokker. Så min samlede vurdering ender på 4 stjerner. Strømperne er ganske fine og virkelig behagelige. Men for at score topkarakter så skulle der altså have været en væsentlig forskel, og det synes jeg ikke at der var.

Samlet vurdering:

4-stjerner

Marcs vurdering

Jeg er typen, der godt kan bruge mine sokker lidt for mange dage i træk, da jeg er håndværker, så går jeg ikke meget op i om de er helt rene. Nu har jeg så prøvet de her bambussokker nogle dage i træk, og er meget positiv over resultatet! De lufter foden godt, og lugter næsten ikke trods flere dages brug! De ventilerer endvidere utrolig godt, så man ikke får våde klamme fødder i skoene, dette er virkelig en fordel i en 10 timers arbejdsdag! 🙂 Så topkarakter fra mig til IZ socks!

Samlet vurdering:

5-stjerner

Du kan finde sokkerne og læse mere om dem lige her.

Sokkerne i dette indlæg er modtaget gratis til test af sokkeposten.dk, men ord og holdninger er – som sædvanligt – vores egne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *