Baby på hjernen

Det er altså ikke løgn, det de siger, om at ens hjerne bliver forvandet til en gang babymos når man er på barsel. Der er ligesom bare ikke rigtig plads til andet end baby oveni hovedet på én. I nat drømte jeg således, at jeg skulle til spinning for første gang. Startede med at gå ind i det forkerte omklædningsrum, hvor jeg blev mødt af en nøgen mand. Da jeg endelig fandt vej til det rigtige omklædningsrum, havde jeg glemt et håndklæde. Havde dog husket en savlesmæk, som jeg så måtte bruge som håndklæde i stedet. Ej men altså.

Nåh men i dag har vi både babymassage med mødregruppen og opstart af babysvømning på programmet. Så det er måske alligevel ikke så mærkeligt at man har baby på hjernen…

1 thought on “Baby på hjernen

  1. Pingback: Livet med en baby på 4 måneder: en status - Endnu en blogEndnu en blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *