5 gode ting, der sker i dag

gode ting
1) Den første gode ting er at jeg har arbejdet hjemmefra, hvilket altså bare giver en helt anden mulighed for fordybelse og koncentration. De eneste forstyrrelser er fugle, der fløjter og børn, der leger i gården.

2) Min mor kommer og spiser aftensmad inden at vi skal til frisøren sammen. Yay det bliver hyggeligt.

3) Jeg skal endelig til frisøren. Det er rigtig rigtig længe siden, at jeg er blevet klippet, og endnu længere siden at jeg er blevet farvet. Havde egentlig besluttet, at det med farvningen er et overstået kapitel, og det er derfor flere år siden, at jeg sidst har fået det gjort. Men nu er jeg altså bare kommet til et punkt, hvor det ikke er pænt længere. Så planen er noget med noget balayage. Glæder mig til at vise jer det 🙂

4) Min bedste veninde (eller i hvert fald en af dem) kommer og overnatter. Vi har nemlig planer om at ligge vejen forbi et lagersalg i morgen tidlig inden arbejde, hvilket jeg virkelig også glæder mig til.

5) Marc laver lasagne i aften og det er han ualmindelig dygtig til <3

3 thoughts on “5 gode ting, der sker i dag

  1. Pingback: 1 døgn fortalt gennem snapchat - Endnu en blogEndnu en blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *