5 film anbefalinger til din weekend

film anbefalinger
Det er ikke nogen hemmelighed, at vi ser ret mange film herhjemme. Det har egentlig mest været min kærestes interesse, men de sidste mange måneder hvor jeg har været gravid, tung og træt, så har vi altså fået set en del. Og nu hvor det lige straks er weekend, så tænkte jeg at det var oplagt, at dele 5 rigtig gode af slagsen med jer. Vi har så godt som ingen planer denne weekend (vi håber ret meget at vi skal møde vores lille nye baby en af dagene), så hvis I ligger inde med nogle anbefalelsesværdige film, så del dem endelig i kommentarfeltet! Her kommer i hvert fald 5 gode og meget forskellige film anbefalinger fra mig:

Lion

Genre: Dramafilm anbefalinger LionHandler om en indisk dreng, der bliver væk fra sin familie. Han bliver derefter hjemløs og ender med at blive bortadopteret til et australsk par. Som voksen begynder barndomsminderne at komme tilbage til ham, og han begynder at lede efter sin biologiske familie. Filmen er baseret på Saroo Brierleys livshistorie (lad være med at google før efter du har set filmen) og blev nomineret til 6 Oscars. Den er SÅ god denne her film og jeg vil klart anbefale den. Den er lidt i samme boldgade som Slumdog Millionaire, så hvis du kunne lide den, så skal du klart også se Lion.

Nerve

Genre: Thriller
film anbefalinger NerveDenne her film faldt vi helt tilfældigt over en aften, da vi scrollede gennem Viaplay. Det var mere end film for mig, end det var for min kæreste. Den handler om et ret vildt online-spil, der hedder Nerve, hvor folk tager imod udfordringer. Lidt ligesom “Sandhed eller konsekvens” bare uden sandhed. En pige ved navn Vee prøver at bryde med sin rolle som klassens duks, og bliver hurtigt grebet af spillet. Hun får Ian som holdkammerat og de bliver gradvist udsat for mere og mere risikable udfordringer. Til sidst med livet som indsats. Jeg var især vild med den måde, som karakterernes computere og telefoner er med i filmen på. Det er lidt ligesom i Skam, hvor man kan følge med i deres beskeder og andre ting, der sker på deres telefoner.
(Ligger lige nu på Viaplay)

Their finest hour

Genre: Drama, Romantik, Komedie
film anbefalinger their finest hourRigtig fin film om den unge og uerfarne manuskriptforfatter Catrin Cole, der bliver hyret til at skrive propagandafilm under anden verdenskrig. Mens der bliver bombet på livet løs i London, rejser hun til en engelsk havneby for at overvære indspilningerne af filmen, som handler om slaget ved Dunkerque. Rigtig fin film, der ikke kræver for meget hjerneaktivitet og som handler om krig og kærlighed.

Hacksaw Ridge

Genre: Drama, Historie, Krigsfilm
film anbefalinger hacksaw ridgeDenne her film er så god, at jeg så den to gange på to dage! Den foregår under 2. verdenskrig, hvor den unge mand Desmond Doss melder sig til tjeneste. Han er dog pacifist og nægter derfor at bære våben. I stedet ønsker han en plads som samarit, så han kan redde liv fremfor at dræbe. Denne holdning gør ham ikke ligefrem populær blandt de andre soldater og de fleste ryster på hovedet af ham. Filmen blev nomineret til 6 Oscars og er baseret på en sand historie – igen lad være med at google før du har set filmen. Og her har jeg bare at sige: se den, se den, se den! Den er voldsomt god.
(Ligger lige nu på C More)

En chance til

Genre: Drama, Thriller
film anbefalinger en chance tilEneste danske film på listen for denne gang. Den handler om politibetjenten Andreas, der netop har fået et barn sammen med sin kone. Da hans nyfødte pludselig dør, stjæler han en forsømt baby fra et par narkomaner og efterlader i stedet sin søns lig hos dem. Herfra går det kun ned af bakke for Andreas og filmen tager flere overraskende drejninger undervejs. God og spændende film, der efterlader én med en lille bitte knude i maven – i hvert fald hvis man ser den som gravid.
(Ligger lige nu på Netflix)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *