5 facts om mig // Music edition

musikI anledning af at jeg skal ind og høre Fallulah i aften, kommer der her 5 facts om mig – dejlig narcisistisk og navlebeskeunde hva? Man er vel blogger 😉 Ha! Ej jeg håber, at I også synes, at det er lidt hyggeligt. Det synes jeg i hvert fald, at det er, når jeg læser lignende indlæg på andre blogs. I dagens anledning handler alle 5 facts om musik. Noget der egentlig ikke fylder synderligt meget i min hverdag, på trods af at jeg er mega festival- og koncertfan og generelt meget glad for musik.

Note to self: Mere musik i hverdagen!

 

    • Jeg har en meget blandet musik smag. I mine yngre dage hørte jeg meget rap og var kæmpe fan af Eminem. I dag er det mere end blanding af rock og pop tror jeg.
    • En af de bedste koncerter jeg nogensinde har været til, var da Aura spillede på Smukfest i 2016. Men jeg er også pjattet med hende og har været det siden hun udgav Something From Nothing i 2007. Jeg købte hendes første cd og det var den eneste som jeg dengang havde liggende i bilen, så den hørte jeg på repeat i flere år tror jeg.
    • Da jeg gik ud af niende klasse havde vi i vores revy et slideshow med billeder af vores skoletid. Det var ret sentimentalt for mig at gå ud, for jeg havde en virkelig god skolegang og en dejlig klasse. Til slideshowet spillede vi Photograph af Nickelback, og siden da har den sang bare været noget helt specielt for mig haha. Kan simpelthen ikke lade være med at mindes folkeskolen når jeg hører den.
    • I 2016 – 10 år efter at jeg gik ud af folkeskolen hørte min kæreste og jeg Nickelback spille til en koncert i Litauen. De spillede selvfølgelig Photograph og den er altså ikke blevet dårligere på de 10 år! Det var en ret god koncert faktisk.
    • One day af Asaf Avidan er en af mine all time favorite sange. Nogen kan måske huske den? Den var i hvert fald ret populær i 2012, hvor jeg var kommet hjem fra min solorejse til Asien og for alvor begyndte at se Marc. Den minder mig så meget om sensommer, min 22 års fødselsdag og nyforelskelse. Bliver glad helt ned i maven hver gang jeg hører den <3

Og nu det er fredag, så kan I da lige skyde weekenden i gang ved at lytte til selvsamme sang, som findes lige her:

GOD WEEKEND!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *