10 blandede om frk. Coello

polaroidDet er faktisk næsten et år siden, at der har været et lignede indlæg. Dengang hed det 10 random facts om mig, mig, mig, og du kan læse det lige her hvis den slags skulle have interesse. Jeg læser efterhånden selv kun blogs af den personlige slags, og jeg synes det er så hyggeligt når bloggere gider dele ud af personlige, omend random og lidt ligegyldige, facts. Så her kommer der endnu engang 10 blandede af slagsen. Er man pjattet med denne type indlæg, så ligger der faktisk 7 punkter mere fra en blogleg tilbage i 2009 lige her. Enjoy 😉

+ Jeg så Titanic for første gang i en alder af 24 år.
+ Jeg har redet i 11 år, men har efterhånden holdt pause længe. Elsker heste og vil så gerne i gang igen.
+ Jeg er ekstremt sentimental, og skal virkelig tage mig sammen for ikke at bryde ud i gråd i tide og utide. Af samme grund græder jeg virkelig ofte, og det behøver ikke at være over sørgelige ting, men kan ligeså godt være over en sød kat, en glad baby eller noget helt andet random.
+ Jeg er en nørd til alle de der logiske spil som Soduko og Logic Pic. Seriøst prøv at søg på det sidste i App Store. Jeg elsker det!
+ Jeg kan ikke lide Nutella og fatter slet slet ikke den hype, der er omkring det.
+ Tilgengæld er jeg pjattet med Kinder, Marabou og andet mælkechokolade.
+ Jeg bliver ekstremt hurtigt rastløs, og duer ikke til at sidde stille for længe af gangen. Af samme årsag ser jeg sjældent fjernsyn og endnu sjældnere film.
+ Jeg bruger faktisk mest vores fjernsyn til at høre radio på, og min kæreste hader at han skal ud af radiokanalerne og ind i tv-kanalerne når han skal bruge det.
+ Mit første kæledyr var en kanin, der hed Stampe. Efterfølgende havde jeg kaninerne Plet, Blitz, Askepot og Tornerose.
+ Min morfar laver verdens bedste frikadeller. De er uden sammenligning, og hvis du siger at du har smagt bedre, så tror jeg ikke på dig 🙂

8 thoughts on “10 blandede om frk. Coello

    • Ja det synes jeg nemlig også 🙂 Og selv tak da – og for det fine kompliment. Er glad for at du synes om bloggen 🙂

  1. Jeg er også stor tilhænger af sådanne indlæg – de er så hyggelige 🙂
    Men HVAD….!! ?? Så du først Titanic som 24 årig? Wauw.. Jeg husker at jeg så den i biografen og var ved at gå i pausen, da jeg slet ikke kunne holde ud at Leonardo DiCaprio (min store kærlighed, på det tidspunkt) skulle dø 🙂

    • Ja, jeg synes også de er så hyggelige at læse på andre blogs.
      Haha ja, er ikke heeeeelt så opdateret på film-klassiker-fronten 😉 Det er pgså bare så synd og sørgeligt at han skal dø i den film.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *