10 blandede bolcher // Rejse edition

blandede bolcher
Jeg synes at det er ved at være tid til en lille samling random facts igen. Og nu hvor vi netop er kommet hjem fra 3,5 måneder i Asien, hvad er så mere passende end en rejse edition? Jeg har tidligere delt 7 random facts i forbindelse med en blogleg tilbage i 2009. Det er først i dag, da jeg skriver dette indlæg – næsten 7 år senere – at jeg ser, at jeg faktisk har delt 8 facts. Haha godt gået Camilla 😀 I 2014 delte jeg så 10 random facts om mig, mig, mig og i 2015 fulgte jeg trop med 10 blandede om frk. Coello. I dag fortsætter jeg i samme kaliber med 10 blandede bolcher, og konceptet er fuldstændig det samme som tidligere. Præcis ligeså navlepillende og narcissistisk og dog hyggeligt (håber jeg) 🙂

+ Jeg elsker at rejse og ville sådan ønske at vi havde råd og mulighed for at gøre det langt oftere end vi gør.
+ Jeg har i mit liv sammenlagt tilbragt omkring 7 måneder i Asien.
+ Mine grænser flytter sig markant når jeg er i udlandet, og jeg har pludselig intet imod kæmpe rotter, klamme toiletter, beskidte hotelværelser, slanger eller kakerlakker. Ting, som jeg virkelig ikke kan udstå herhjemme.
+ Det er mig, der tager omkring 90% af vores feriebilleder, og af samme årsag er der langt flere billeder af min kæreste end af mig.
+ Jeg vil helt vildt gerne til Sydamerika, og håber sådan at det kan lade sig gøre inden for de næste par år.
+ Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har fløjet, men jeg vil gætte på, at det er tæt på 100.
+ Vores rejseplaner for 2016 inkluderer bl.a. London og Grønland.
+ Jeg har altid en kartoffelskræller med når jeg rejser. Det er noget min mor altid har gjort, og det er så smart. Man ved jo aldrig hvornår man lige får brug for at skrælle en gulerod eller et stykke frugt vel? 😀
+ Jeg har aldrig været på skiferie, men vil helt vildt gerne prøve det.
+ Mit yndlings europæiske ferieland er Spanien, og jeg har efterhånden været der mange mange gange.

2 thoughts on “10 blandede bolcher // Rejse edition

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *