1 døgn fortalt gennem snapchat

snapchat

Fra onsdag morgen til torsdag morgen – 24 timer fortalt gennem snapchat.

 
Onsdag var en dejlig dag – der skete mange gode ting – og som snappen så fint viser, så blev dagen brugt på at arbejde hjemmefra og det kalder altså på stor og lækker morgenmad. ELSKER at have god tid om morgenen og står ofte tidligere op for at have tid til en stor morgenmad i fred og ro. Senere på dagen tog jeg til min gymnasievenindes frisørsalon, hvor jeg blev farvet og klippet (som billedet i midten viser – så trængte det virkelig. Den udgroning var ret slem efterhånden), og resultatet er blevet sååå fint altså. Men det tog også lang tid, og inden jeg var hjemme og havde fundet en parkeringsplads (som kun var semiulovlig – damn you parkeringsforhold i Kbh) var klokken blevet halv 1 om natten.

snapchat

Knap 5 timer senere – klokken 05.45 i morges ringede uret hvilket var waaaay too early. Mødtes med min veninde klokken 06.20, og så cyklede vi sammen mod Hellerup. En ret hyggelig tur gennem København, der endnu ikke var fyldt af morgensure og travle københavnere. Langs vandet og den fineste udsigt, hvor jeg lige nåede at snuppe et billede i forbifarten. En lille cykeltur på omkring 10 km senere var vi fremme ved endedestinationen: SKO LAGERSALG! Én af de få ting – foruden en stor og fredelig morgenmad aparently, der kan få mig til at stå så tidligt op helt frivilligt. Købte blandt andet de pæneste Tommy Hilfiger støvler.
 
To timer senere var jeg atter tilbage i lejligheden og klar til endnu en hjemme arbejdsdag foran computeren – to par sko rigere og med 20 km i benene. Slet ikke dårligt på en torsdag inden klokken er slået 09 🙂
 
Vil man følge med på snapchat, så foregår det her: camuhla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *