Der var 1, der var 2, der var 3…

Skærmbillede 2016-06-01 kl. 3.31.31 PMJeg har i løbet af EN uge præsteret at ødelægge 3 par sko! Eller egentlig er det måske ikke så meget mig, der har ødelagt dem, men i hvert fald er tre af mine sko gået i stykker. Først gik det udover mine elskede Nike Free. Dengang jeg fik dem, var det nogle af de behageligste sko, som jeg nogensinde har ejet. De er simpelthen geniale både til hverdag, lange gåture, fitness og lange (gående og stående) dage på arbejde. Sidst jeg havde dem på i fitness opdagede jeg så, at mine lilletæer næsten stak ud igennem i de huller, der åbenbart er kommet i siderne. Havde godt lagt mærke til, at de var blevet en smule udtrådte og slatne med tiden, men ikke at det var så slemt. Øv! Men når man tænker på, at jeg i sin tid fik dem af min kæreste, da vi havde været kærester i 6 måneder, og at vi til efteråret rammer 4 år som kærester, så man må sige, at de efterhånden har udtjent deres værnepligt. Selvom det er møgsurt alligevel.

Det andet par sko, der gik i stykker, var et par mega fine sandaler, som jeg købte, da vi var i Bangkok. Brugte dem rigtig meget på vores rejse, og havde virkelig glædet mig til også at bruge dem hele sommeren igennem. Jeg er nemlig sådan en type, der har ret svært ved at finde fine sandaler, da jeg først og fremmest er rimelig kræsen og derudover har både små, brede og ret så grimme fødder. Selvfølgelig gik de i stykker i et mega stresset øjeblik, da vi var på vej ud af døren i lørdags. Vi skulle til stor fest og var allerede for sent på den, da der lige var en fodbold kamp, der skulle spilles først.

I ren panik greb jeg et andet par sko – mine fineste og eneste ballerinaer, og sprang ned ad trappen og ud i bilen. Undrede mig godt lidt over, at den ene sko virkede meget løsere end den anden, men i bilen skiftede jeg til højhælede, og tænkte derfor ikke mere over det. Lige indtil næste dag hvor jeg atter hoppede i ballerinaerne, og hermed konstaterede at den ene sko vitterligt var meget løsere end den anden. Den var nemlig også gået i stykker!

Så det blev til 3 par sko på næsten 3 dage, der er røget. Og selv om nogen (min kæreste ahem) mener, at der stadig er rigeligt med sko at tage af, så har jeg allerede klikket et nyt par hjem. Jeg så nemlig de fineste sandaler ovre hos Nutidensmor, og dem var jeg simpelthen nødt til at eje! Så i skrivende stund er de her fine sandaler på vej hjem til mig. De er fra Zaras børneafdeling, og kan fås lige her til den nette sum af 179 kr! Så nu ryger der altså 3 par sko ud og kun 1 par ind. Det må selv min kæreste da være tilfreds med 🙂

1 thought on “Der var 1, der var 2, der var 3…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *