Weekend: J-dag & James Bond

festSå blev det weekend, og for mit vedkommende betyder det, at jeg går en ret så god en af slagsen i møde. I skrivende stund befinder jeg mig i min spisestue i mine blødeste bukser og med en kop the ved min side, men det bliver der lavet om på snarest. De bløde bukser skal skiftes ud med et noget strammere par af slagsen, og theen skal forbyttes med intet mindre end en julebryg! Det er jo som bekendt J-dag, og det har min veninde og jeg tænkt os at fejre på bedste teenage manér. Vi starter inde i byen – helt præcis på Studiestræde 14 – hvor der åbner en helt ny bar, der hedder Blume. I den forbindelse er der gratis cocktails, øl og bobler fra 18-20, og det har vi naturligvis ikke tænkt os at gå glip af. Efterfølgende er planen at hoppe på et tog, som kører direkte til provinsen, hvor vi begge er vokset op. Her skal vi høre live musik, drikke juleøl og mængde os med folk, der er væsentligt ældre – og yngre – end os selv på vores all time favorite værtshus.

Lørdag byder sandsynligvis på lidt hovedpine og røde øjne, og så er det jo bare helt perfekt, at vi skal en tur i biografen. Jeg planlægger at tanke godt op på popkorn og cola, og så burde de tømmermænd være væk. Vi skal se den nye James Bond sammen med min familie, og jeg glæder mig virkelig meget efter at have hørt rigtig godt om den. Lørdag aften skal vi spise hjemme hos mine forældre, og søndag formiddag skal vi til fødselsdag i min kærestes familie. Så alt i alt en weekend, der både byder på sjov, spas og teenage-druk og masser af familie-hygge med verdens bedste familier. Så kan man da ikke andet end at glæde sig. Hvad byder jeres weekend på? Andre der skal ud og fejre J-dag? 😀

PS. Billedet er, i mangel af bedre, et halv-åndssvagt et fra min 25 års fødselsdag.

Lignende indlæg

4 tanker om "Weekend: J-dag & James Bond"

  1. Det lyder som en sjov fredag du har i sigte 🙂
    Jeg har en slappe af fredag i mit eget selskab og i morgen står den på navnegivning med min lille søde niece 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *