Vila fra top til (næsten) tå

vila outfit
vila outfit
vila outfit
Sådan her kan man også se ud på en efterårsdag – det gjorde jeg i hvert fald forleden, hvor jeg også lige fik poseret i bedste blogger stil 😀 haha. Synes det ser så fint ud med en skjorte under en strik, så det måtte altså på nu når vejret tillader det. Mit tøjskab bærer efterhånden præg af at jeg har arbejdet i butik længe, og derfor endte jeg denne dag i Vila fra top til (næsten) tå. Skoene er nemlig ikke fra Vila, men derimod en nyerhvervelse fra Nike, og de er SÅ lækre, men dem skal jeg nok fortælle mere om senere. Det kan efterhånden tydeligt ses på mit tøjskab at jeg har arbejdet i Vila for nylig, og det er altså grunden til at jeg endte i et komplet Vila outfit forleden. Anyways så kan alle tingene stadig erhverves på Vilas hjemmeside for den nette sum af 670 kr. For det hele vel at mærke. Du kan finde bukserne her, en lignende skjorte her og blusen her.
God weeekd derude 🙂 

2 thoughts on “Vila fra top til (næsten) tå

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *