Makeup trick til naturlig foundation

bedste-makeuptrick naturlig foundation
Jeg var engang til et event med Dennis Knudsen, og selvom det er hundrede (eller i hvert fald 7) år siden, så husker jeg det tydeligt, fordi han gav mig et makeup-tip, som for mig har været det bedste nogensinde. Verdens bedste hvis du spørger mig, og jeg bruger det næsten hver gang jeg tager makeup på.

Det går i al sin enkelhed ud på altid at have to forskellige foundations i sin makeup pung – en lys og en mørk. På den måde kan man altid blande en nuance, der passer præcis til ens egen hudtone, og dermed undgå den famøse “foundation-hjelm”. Smart ikke? Ens hudtone ændres hurtigere end man lige skulle tro, og den ene dag er man helt bleg, mens man den næste har en fin glød.

Så dette trick kan i mange situationer hjælpe til at ens foundation ser langt mere naturlig ud. Og så slipper man endda også for at stå nede i Matas og teste 17 forskellige foundations i kunstigt lys, for bagefter at opdage at farven er helt forkert i naturligt lys. Endnu en fordel er, at når der er de gode tilbud, så er det ofte de yderste på foundation-skalaen, der er tilbage. Nemlig de helt lyse og de helt mørke, og det er jo lige præcis dem man skal bruge. Win!

Og hvis man så oven i købet bruger en beautyblender til at fordele sin blanding af foundations med, så kan det så godt som aldrig gå galt 🙂

6 thoughts on “Makeup trick til naturlig foundation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *