Today

20130905-153003.jpg
Haloha! Sikke dejligt næsten-sommer-vejr vi har fået igen. Jeg har fejret det ved at være i skole hele dagen, og lige om lidt skal jeg på arbejde. Prøvede det nye H.I.T hold i Fitnessworld i går, og det kan sandelig mærkes i dag. Er helt stiv og øm i kroppen, så jeg glæder mig bare til at komme hjem og slappe af engang i aften. Husk at deltage i bloggens anden give away om 2 fine neglelakker. Det kan du gøre lige her. Ellers håber jeg bare at I har haft en dejlig dag og nydt vejret lidt mere end jeg har 🙂

The weather has been quite nice today, but i haven’t had the time to enjoy it. Has been to school all day and now it’s time for work. Hope you guys have enjoyed the weather.

Lignende indlæg

En tanke om "Today"

  1. Hej,
    Jeg er ‘ked af’ at forstyrre dig, men jeg ville bare fortælle dig, at min blog (som du følger) ikke længere vil blive opdateret på bloglovin, da jeg har ændret linket i min blog. Derfor er jeg nu på 0 følgere på bloglovin, og dvs. at jeg har mistet 88 følgere. Jeg ville blive super glad, hvis du ville følge min nye bloglovin (som er den præcist samme blog som før) her:
    http://www.bloglovin.com/blog/10564875/trendniq

    Mange tak på forhånd.
    Vh, Emmi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *