Throwback til Vietnam

vietnam

Vietnam 1

vietnam 2

vietnam 3

vietnam-6Er i disse dage i fuld gang med at finde den smarteste måde at opbevare billeder på, mens vi er ude og rejse. Det er, udover minderne og oplevelserne, de bedste souvenirs vi får med os hjem, og derfor virkelig vigtigt at passe godt på dem. Indtil videre er planen at tage en ekstern harddisk med og at bruge icloud. Byd gerne ind hvis I har bedre forslag 🙂 Midt i selvsamme projekt fandt jeg så min eksterne harddisk frem, som kun er i brug yderst sjældent. Og der lå alle billederne jo fra sidst jeg var i Vietnam og Cambodja! Åh hvilke minder altså. Nu glæder jeg mig vare endnu mere til at komme afsted, og heldigvis er der ikke længe til nu.

I dag skal vi have de sidste vacciner og på mandag henter vi vores visum. Som min kæreste og jeg snakkede om i dag, så er der “ingen vej tilbage nu”. Det er der naturligvis altid, men nu er vi bare kommet så langt i processen, at det føles sådan. Vi har snakket så meget om det, gjort os så mange tanker og taget så mange små skridt i den rigtige retning, at vi lige om lidt er på vej. Det virker helt surrealistisk, og jeg kan virkelig ikke sætte ord på, hvor meget vi egentlig glæder os. Selvom vi nok først helt tror på det når vi sidder i flyvemaskinen.

Lignende indlæg

2 tanker om "Throwback til Vietnam"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *