Sygdom i tal

Så blev det altså min tur til at blive syg. Der er vist sygdom i omløb i øjeblikket – så vidt jeg kan forstå på de sociale medier. Og hvis man tænker på, at jeg faktisk ikke har været syg siden vi kom hjem fra vores backpackertur, så er det måske egentlig ok. Selvom det stadig er voldsomt irriterende. Det her er derfor det eneste, som min krøllede og sygdomsramte hjerne magter at nedfælde i dag:

Pakker lommetørklæder brugt: 2
Antal gange hostet: 99945346222010033
Antal spiste is: 4
Timer sovet i nat: 10+
Sms’er sendt: 1
Kopper the drukket: 1,5
Irritation over dårlige programmer i TV: 900000
Antal gange jeg har ærgret mig over, at jeg drak den sidste Pepsi Max i fredags: 29
Timer til min kæreste kommer hjem fra arbejde: 7
Grad af selvmedlidenhed: 9000

2 thoughts on “Sygdom i tal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *