Når det eneste der hjælper er sushi on demand

sushi-on-demand-2
sushi-on-demandJeg har haft en af de der dage i dag, som bare skal fjernes fra kalenderen. Jeg har været småsyg, haft den ondeste hovedpine og skulle alt for tidligt op. Alt hvad jeg har rørt ved eller foretaget mig i dag har drillet, og ikke ville virke. Lejligheden flyder i tøj (fordi jeg var på loppemarked i weekenden og til det formål skulle bruge alle vores bøjler, og dem har jeg så glemt i en bil i Nordsjælland. floooot). Min computer har drillet, naboen har larmet og jeg har været sulten hele dagen fordi køleskabet er tomt, og jeg har ikke orket at handle ind. Det kan ligesom ikke rigtig betale sig når vi spiser så lidt hjemme i øjeblikket (og der er uoverskuelig langt ned fra fjerde når man er i sådan et humør). Det hele har ligesom bare været lidt sort, og det er pisse hårdt når folk man holder af er indlagt.

Jeg var derfor rimelig hurtig til at takke ja, da min kæreste skrev en sms og spurgte om ikke vi skulle være nogle aber, og køre ud og spise sushi on demand (elsker forresten det koncept!) i aften istedet for at lave mad. Hans dag havde også været lang og hård, sa det var lige hvad han trængte til. Nogen gange tror jeg at den mand kan læse mine tanker 😉 Det var i hvert fald lige hvad der skulle til, for at min aften ikke blev ligeså elendig som hele min dag. Nogen gange skal der bare ikke mere til ❤ Jeg har stadig dundrende hovedpine, så det er vist på tide at smutte i seng. Jeg håber virkelig at jeres dag har været bedre end min(!) og krydser fingre for at min dag i morgen også bliver det. Nighty night.

Lignende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *