Surprise fest

surprise festVi synger fødselsdagssang 🙂 🙂
I lørdags gav jeg den lige gas som overskuds-kæreste. Jeg havde nemlig arrangeret en surprise fest for min kæreste, uden at han overhovedet havde fattet den mindste mistanke! Vi var 27 mennesker der stod klar med flag og et kæmpe “SUUURPRIIIISE” da han trådte ind af døren. Han var fuldstændig overvældet og det var så skægt at se. Hans første kommentar til mig var “Hvorfor har du ikke sagt noget, så jeg kunne have taget noget pænere tøj på?”. Hehe ja hvorfor mon? 😉 Hele vores familie havde været så søde at tage en ret med hver, så maden bestod af en kæmpe buffet. Der var sat en kæmpe balje op med isterninger og kolde øl og sodavand. Der var drømmekage, æblekage, lchf bærtærte og min veninde, der er kok havde bagt den flotteste kage udfra en Mette Blomsterberg opskrift. Der var flag, serpentiner og vimpelranker, musik, gode venner og familie, og som prikken over i’et havde næsten alle gæsterne splejset om en PlayStation 4 til ham. Kan vidst godt sige at jeg havde en meget meget glad kæreste da dagen var omme 🙂 Tænker at jeg en af de nærmeste dage vil skrive en lille guide til at holde en god og vellykket surprise fest – der er jo ikke så lidt at holde styr på.

surprise8Buffetten bestod af pizzasnegle, pastasalat, hjemmebagt brød, kartoffelsalat, tarteletter, guacemole, grøntsagsstænger, grøn salat, frikadeller, forskellige hjemmelavede dressinger, grøntsags tapas og mini roulader.

surprise festPastasalat med ruccula, soltørrede tomater, kerner og pesto.

surprise festLækker og frisk LCHF bærtærte fra en af Jane Faerbers bøger

surprise festDen smukke kage som min veninde havde lavet. Desværre passede lysene ikke helt til den fine kage.

surprise festHjemmebagte mandelbunde med hindbærmousse overtrukket med vanilje-flødecreme og marcipan. En ren kaloriebombe, men det hele værd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *