Store flyttedag

flytte
Juhhhhuuuuuu så er det endelig i dag, at vi får vores lejlighed tilbage efter næsten 4,5 måneder som nomader! De første 3,5 måneder lagde vi slet ikke mærke til det, for der var vi jo i Thailand, Cambodja og Vietnam og så lige i Thailand igen. Uden tvivl 3,5 af de bedste måneder i vores liv. Vi kom hjem i starten af marts, og den sidste måned har altså trukket tænder ud.Vi har boet hos vores forældre på skift, og det har været helt vildt hyggeligt. Det er slet ikke det, for det har faktisk været virkelig rart at tilbringe så meget tid sammen med sin familie. Især efter flere måneders adskillelse. Vi savner bare SÅ meget at have vores eget, at være hjemme i faste rammer og at kunne pakke vores ting ud efter at have boet så lang tid i vores rygsække.

Så i dag vender vi altså atter snuden mod København, og vi GLÆDER os! Vi har begge fri, så hele dagen skal gå med at flytte alle vores ting ind i lejligheden igen, inden at vi skal lave mad i vores eget køkken og se X faktor i vores egen sofa. Efter 4,5 måneder skal vi endelig tilbage til Københavns fineste lejlighed og nøøøøj hvor vi glæder os <3

(For god ordens skyld så må jeg hellere nævne, at billedet er lavet helt og aldeles i Photoshop (vi har altså ikke siddet og poseret i en papkasse), og at billederne er fundet på Google. På nær vores ansigter altså. Det er vores helt egne. Billederne er lånt her, her, her og her.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *