Status #2

miggggDette indlæg er på en måde en opfølgning af det sidste indlæg jeg skrev for overraskende længe siden. Endnu en gang er det ikke helt gået op for mig, at det er SÅ længe siden at jeg har blogget. Og endnu engang skyldes det en kombination af for mange ting om ørerne og en mindre skriveblokade. Jeg er sådan en type, der reagerer ret uhensigtsmæssigt på at have en overproppet to do liste og for mange ting at se til. I stedet for bare at starte fra en ende af, og komme i sving, så gør jeg næsten det stik modsatte. Jeg har svært ved at overskue noget, svært ved at tage mig sammen og svært ved at komme i gang. Det er lidt det samme som når man er for sent på den, og i stedet for at komme ud af døren, ender med at løbe i cirkler om sig selv derhjemme. Eller når man i sin travle eksamensperioden bruger sin tid på at afrime fryseren, rydde op i kælderrummet og sortere de sokker, der er blevet alene gennem tiden. Virkelig fjollet, virkelig upraktisk og bare virkelig dumt for at sige det som det er.

Den der skriveblokade kommer så af, at jeg har så mange andre ting at se til, som jeg har svært ved at nå (og komme i gang med, ahem), og så virker det fjollet at bruge tid på at blogge. Samtidig er det så længe siden sidst, at der er sket så mange ting, at jeg ikke helt ved hvor jeg skal starte, og så er det bare nemmest at lade være. Men jeg kan jo for pokker godt lide det, og derfor har jeg besluttet at det må være slut med at sætte mentale barrierer op for mig selv. Det er fjollet og spild af tid både på den ene og den anden måde.

Og med det slået fast, så skylder jeg jer jo også en ting, og det er at udtrække de to vindere af den konkurrence, som jeg afholdte i samarbejde med Stylepit.dk tilbage i maj. Og ja, det er virkelig længe siden, og ja, det er pinligt først at trække en vinder nu. Men bedre sent end aldrig som man siger 🙂 Der var to gavekort a 500 kr. på højkant og de to heldige vindere, som er fundet ved ganske simpel lodtrækning på findenvinder.dk, er Marie og Katrine! Så har man deltaget i konkurrencen og er i besiddelse af et af de navne, så skal man skynde sig at tjekke sin mail 🙂 Og så må I have en rigtig god tirsdag derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *