Spisestue inspiration

dinning-room-inspiration
Vi har jo endnu ikke fået vores lejlighed tilbage efter vores 14 uger i Asien, men oppe i hovedet er jeg allerede i fuld gang med at flytte ind og møblere om derhjemme. Jeg har længe været hooked på ideen om et plankebord, og nu skal det altså være. Der findes så mange utroligt flotte rundt omkring, men for at være helt ærlig, så gider vi ikke bruge flere tusind kroner på et nyt spisebord. I stedet har jeg fået overtalt min kæreste til, at vi laver et selv! Han er ellers som regel ikke vildt begejstret for mine DIY-projekter, da han synes at det er for tidskrævende, for besværligt og ofte dyrere end man regner med. Men denne gang har jeg altså fået ham overtalt, og på lørdag skal vi derfor ud og kigge på genbrugstræ, og jeg glæder mig unaturligt meget – taget i betragtning af at det er genbrugstræ, der står på menuen haha.

På lørdag skal vi ligeledes ud og kigge på at sæt designerstole, som er så fine, men som virkelig trænger til en makeover, så hvis de ryger med hjem, er der altså endnu et stort DIY-projket under opsejling. Så for vores vedkommende bliver det altså en weekend med en rystepudser i hånden og savsmuld om ørerne.

Men nu til billederne her – jeg har nemlig haft gang i Pinterest, og har brugt åndssvagt meget tid på at samle inspiration. Alle billederne herfra er altså fra mit board, og jeg synes at de er noget så fine. Jeg håber i hvert fald at vi kan ramme et ligeså stilrent udtryk hjemme hos os, når vi engang er færdige. Det bliver nok noget med et plankebord, et gulvtæppe i en grålig nuance og et mix af spisebordsstole. Hvis designerstolene ryger med hjem på lørdag, så er planen i hvert fald at de skal males sorte. Men nu må vi se – jeg skal i hvert fald nok vise før og efter billeder 🙂

Lignende indlæg

2 tanker om "Spisestue inspiration"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *