Søndag 

Det er søndag og en rimelig regnfuld én af slagsen. Jeg kom jo hjem fra Spanien i går, og heldigvis havde min kæreste savnet mig ligeså meget, som jeg havde savnet ham. I hvert fald var lejligheden ren og pæn, vasketøjet var ordnet og selvom han ikke var hjemme, så var der frokost til mig i køleskabet og på spisebordet stod en fin ny plante til min efterhånden imponerende samling. Så er det altså okay at være hjemme igen. Også selvom himlen har valgt at åbne sig i dag, og her er mindst 10 grader køligere end i Spanien. 

Men selvom det er trist og vådt udenfor i dag, og både DMI og Facebook har varslet store mængder regn, så trodsede vi det våde vejr, steg på cyklerne og cyklede til Kødbyen hvor Munchies Festival blev afholdt. Vi smagte lige en øko slider med bearnaise og oksekød, inden at vi cyklede videre til Tivoli. Vi har som altid årskort dertil, men i år har vi virkelig ikke fået brugt det nok, så det prøver vi at lave om på. Vi nåede at gå en tur, kaste bolde i dyremunde og drikke to kander the fra favoritten Chaplon, inden at vejrudsigten holdte stik og det begyndte at regne. 

Nu er vi hjemme i lejligheden igen, det våde tøj er hængt til tørre og om lidt sætter vi Pirates of the Carribean på fjernsynet. Min kæreste mener at det er en fejl, at jeg aldrig har set dem, så det skal vi have lavet om på nu. Kan I have en fortsat god regnvejrssøndag derude <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *