Sidste uge #3

sidste-uge-3Så gik der vist igen lidt længe før, at jeg sidst lagde vejen forbi her på domænet. Derfor tænker jeg, at det er oplagt med endnu et “sidste uge” indlæg i føljetonen. Udover at jeg jo har besluttet at gøre det til en ugentlig tilbagevendende begivenhed her på bloggen, så er det også en meget godt måde at samle op på, nu når jeg ikke har kigget forbi herinde i over en uge. Sidste uge for mit vedkommende bød på…

I sidste uge har jeg…

+ Været i Parken og se Brøndby mod FCK. Jeg går egentlig ikke synderligt op i fodbold, men jeg kan lide stemningen, hotdogsne og de kolde fadøl. Bagefter gik vi på værtshus og spillede dart, og var nok liiiidt for sent hjemme.

+ Haft stand på loppemarked og i den forbindelse stået VIRKELIG tidligt op. Er I klar over hvor tidligt man skal op, når hele ens loppe stand skal stå klar klokken 08?

+ Været i Pumpehuset til Emergenza, som er en musik konkurrence for upcoming bands. Det var semifinalen vi så, og min kærestes fætters band var med. Ret sejt og de var mega gode 🙂

+ Set en møg ubehagelig film om det danske landbrug og om hvordan dyrene i virkeligheden bliver behandlet. Af samme årsag sagt farvel til kød. Det vil jeg simpelthen ikke være en del af – men mere om det senere. Næste step er at sige farvel til animalske produkter også.

+ Endelig åbnet mit fitnesskort igen efter en lang pause. Og været til en træning. Én! Men det er da bedre end ingenting ikke? Og så er der jo plads til forbedring kan man sige 😉

+ Holdt en mærkedag, som jeg på alle måder gerne ville være foruden. Tænk at der allerede er gået over et år, og tænk at det stadig gør så ondt.

+ Haft besøg af to af de sødeste piger jeg kender, som både havde blomster og rosé med. Nu jeg tænker over det, så er det vist de første, der har været på besøg siden vi flyttede hjem igen?

2 thoughts on “Sidste uge #3

  1. Hvor fint at få en update, og ja, ved udmærket godt hvilken mærkedag du omtaler. Var selv meget berørt og trist 🙁 Dejligt at følge med i din blog og ønsker dig en dejlig dag. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *