Siden sidst: gratis cocktails, bio og hjemmelavet sushi

blume-og-sushi
Hvor var det så vi kom fra… Det var vist noget med weekend, J-dag og James Bond. Havde egentlig tænkt mig at skrive et indlæg herom søndag aften, da jeg alligevel var alene hjemme. Men tiden løb altså fra mig, som så ofte før, og så gik der hverdag i den. I skrivende stund sidder jeg i sofaen med computeren i skødet. Ved siden af ligger min kæreste, og på fjernsynet kører den nye sæson af Walking Dead. Som min kæreste ser alene vel at mærke. Jeg er slet ikke til alle de zombier. Hvis tiden ikke er til et blogindlæg nu, så ved jeg snart ikke hvad 🙂

Og så var det den J-dag vi kom fra… Vi skulle jo som nævnt her forbi åbningen af Blume i Studiestræde, hvor vi var så smarte at finde en plads i baren. Det må være regel nummer 1 – sæt dig altid i baren hvis der er fri bar! Så slipper du for at bruge hele aftenen på at stå i kø. Efter at have fået serveret macarons, champagne, øl og to forskellige slags cocktails, hvoraf den ene hed cucumber yum yum, begav vi os mod Kant. Der var nemlig i dagens anledning også frie cocktails, og det siger man jo altså ikke nej til. Slet ikke når der nu stod teenage-brandert på programmet. Da vi havde opbrugt vores frie-cocktails-kvote, begav vi os mod nærmeste station, og fandt det første tog, der kørte mod provinsen. Resten af aftenen er en god blanding af tæt cigaretrøg, gamle venner, latter og lidt for mange juleøl. Læs i øvrigt hvad jeg synes om Blume lige her.

Resten af weekenden gik med at blande alt for meget slik, spise alt for mange popkorn og se den nye James Bond i biografen. Ganske udmærket film i øvrigt, men jeg har nu set bedre. En middag hos mine forældre, DMA 2015 og en fødselsdag i min kærestes familie. Da vi ramte lejligheden søndag eftermiddag efter to overnatninger ude, tog min kæreste direkte på stadion, mens jeg nød freden derhjemme. Slæbte dynen ind i sofaen, så genudsendelsen af DMA 2015 og lavede hjemmelavet sushi til aftensmad – bare fordi at jeg tilfældigvis havde alle ingredienserne i køkkenet. En helt perfekt afslutning på en næsten helt perfekt weekend.

drinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *