Serie tip: True Detective

true detectiveOkay, jeg kan vist godt indrømme at min planlægning for denne uge ikke gik skide godt. Men som jeg også nævnte, så er jeg pjattet med at lave den slags indlæg, men knap så god til at overholde dem. Nåh men på programmet stod der jo en serie-anbefaling på denne søndag, og den kommer altså her.

Jeg er faktisk ikke rigtig typen, der ser så mange serier. Generelt ser jeg ikke særlig meget fjernsyn, og når jeg gør er det oftest dokumentarer og programmer – ikke så meget serier. Jeg har dog set et par serier igennem min levetid eksempelvis Rejseholdet og Sex And The City. Men så for noget tid siden besluttede min kæreste og jeg at vi skulle se en serie sammen. Vi lå vist syge derhjemme en weekend, og kunne se frem til at tilbringe ret meget tid i sofaen. Valget falgt på True Detective, som vi havde læst positivt om på nettet, og som samtidig er rimelig kort, så man kan overskue at gå i gang med den. Og den er jo SÅ god den serie! Er virkelig virkelig positivt overrasket, og både min kæreste og jeg åd serien råt. Den er både spændende, fangende og rimelig klam, og jeg vil virkelig anbefale alle at se den. Der skulle vist snart komme en sæson 2, og jeg glæder mig helt vildt. Faktisk var jeg helt ærgerlig over at serien var så kort, den består nemlig kun af 8 afsnit, og jeg kunne godt have set maaaaaange flere. Hermed en opfordring til alle om at se den serie. Og gerne i selskab med en anden, for den er altså lidt uhyggelig 😉

Er der nogen af jer, er har set den? Og har i eventuelt andre serier at anbefale til en nybegynder-serie-seer som mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *