Kikset selfie og grafisk kjole

stribes grafisk kjoleJeg går rundt og er lidt sløj i øjeblikket. Uoplagt, træt, svimmel og kvalm er vidst de mest beskrivende ord. Så i går hoppede jeg i et af de mest behagelige stykker tøj jeg ejer – denne her gaaaaamle grafiske kjole fra Second Female – og tog til middag hos mine bedsteforældre. Min morfar laver uden pis verdens bedste frikadeller. Det er vidst ingen hemmelig at kjolen har set bedre tider, men jeg elsker den virkelig og selvom den er noget nær 4 år gammel, så er jeg stadig pjattet med mønstret.
Har I også et stykke tøj (eller flere) som I bare knuselsker?

1 thought on “Kikset selfie og grafisk kjole

  1. Jeg har et par gamle natbukser som jeg elsker selvom de ikke er så pæne mere. Mønstret på din kjole er også rigtig flot. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *