Så skete det endelig

IMG_4165.PNGEndelig endelig endelig er jeg færdig med min uddannelse! Selvom det egentlig har været en forholdsvis kort en af slagsen, så har den virkelig trukket tænder ud. Har været så tæt på at droppe ud flere gange, og er så stolt af mig selv over at jeg har gennemført. Er slet ikke sikker på at det er noget for mig alligevel, men om ikke andet så har jeg lært så meget brugbart, og det er jeg glad for. Nu er det slut og jeg har endda fået et fint bevis på det, og det er altså en rar følelse. Næste step er så bare: hvad skal der ske nu? Nu er jeg jo pludselig en af de der, der har en videregående uddannelse, og altså også et step nærmere at være rigtig voksen. Og det bryder jeg mig egentlig ikke så meget om.

Nåh men altså det skulle selvsagt fejres, så udover at skolen gav champagne og chokolade-dyppede jordbær, så bød sidste weekend også på god mad hos mine forældre og en tur i byen med nogle af de dejligste piger. Denne weekend byder på en tur til Odense for at fejre en dejlig piges fødselsdag, og det glæder jeg mig til. Det er SKØNT ikke konstant at have en opgave hængende over hovedet, og jeg nyder det i fulde drag kan jeg godt love jer! En anden ting jeg også godt tør love, er at jeg er mere til stede her på domænet fremover. Nu går turen til Odense. Kan I have en herlig weekend hvad enten den byder på fest og farver eller det stik modsatte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *