Robbie Williams @ Parken

Mandag aften sidder min kæreste og jeg i sofaen, og glæder os til ikke at skulle andet end at flyde på sofaen. Vi har begge haft en lang arbejdsdag, er kommet sent hjem og netop blevet færdige med at spise aftensmad. Klokken er 20.45 da mik kærestes telefon ringer og jeg bliver beordret ud i bad. En af vores venner havde skaffet billetter til Robbie Williams! Vi sprang op af sofaen, skyndte os i bad og ræsede derefter til Østerbro. Vi missede lige starten og det var virkelig ærgerligt. Men er du gal en fed koncert det ellers var! Der var meget af musikken jeg ikke rigtig kendte, men hans evne til at underholde og entertaine opvejede alt. Når der blev spillet en af hans populære sange gik publikum amok. Taget ville være lettet hvis det ellers havde været der! Sceneshowet og stemningen var fantastisk, og jeg er meget meget glad for at jeg fik lov at opleve det. Han er sgu for sej ham Robbie.

j

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *