Torsdags tip: pynt og praktisk

pynt-og-praktiskJeg skal da lige love for at der blive tippet løs herinde i øjeblikket hva? 😉 Både med makeup-tips, ebay-tips og partisaner-tips. Men for at det ikke skal være løgn, så har jeg et tip mere til jer. Min mors veninde har nemlig åbnet en lille webshop, som hedder Pynt og Praktisk, hvor hun sammen med sin kæreste sælger de fineste trækasser, som de selv laver. Jeg er pjattet med ideen og synes simpelthen at de er så fine! Og så er de oven i købet til at betale på SU, og det er jo altid et plus. De laver også et par møbler, og de sødeste små pyntehuse med hylder. Hjemmesiden hedder Pynt og Praktisk, og du kan selv tjekke den ud lige her. Hvis det ikke var fordi at vi har begrænset plads i vores lejlighed, så skulle jeg helt sikkert eje bænken på billedet. I stedet er jeg gået i gang med at overveje hvilken kasse jeg ikke kan leve uden. Tror det bliver den øverste i venstre hjørne eller den hvide, som skal stå på min ønskeseddel i år. Hvad synes I om dem?

1 thought on “Torsdags tip: pynt og praktisk

  1. Nøøøøjjjj hvor er de bare fine. Jeg er helt enig med dig og er ved at kigge på dem, jeg ikke kan undvære, Står faktisk og skal bruge en gaveæske og de er jo helt perfekte til formålet. Tak for alle dine brugbare tip og god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *