Power Addict – Træningstøj til mænd

power-addict-2sponsI dag skal det handle om noget lidt andet, end det plejer – nemlig om træningstøj til mænd. Jeg har før skrevet lidt om træningstøj til kvinder – se bare her og her, men det er altså første gang, at det skal handle om træningstøj til det modsatte køn. Nu er jeg jo selvsagt ingen ekspert på området, og derfor har jeg naturligvis bedt min kære kæreste om assistance. Planen er nemlig, at han skal til at optræde oftere her på domænet, og endda have lov til at skrive sine helt egne indlæg. Men meget mere om det senere, nu skal det nemlig handle om træningstøj til mænd fra mærket Power Addict.

Power Addict er et dansk brand, der forhandler træningstøj og -udstyr via deres hjemmeside. Vi har kigget forbi, og min kæreste har udvalgt disse tre items som sine favoritter. Bukserne er valgt, fordi at han godt kan lide den grå farve, og synes at de sorte detaljer er fede. Han kan godt lide, at de ikke er sorte som træningstøj ofte er. Det bliver meget hurtigt “sort i sort”, hvis man også har en sort tshirt på. 
Trøjen, der passer til bukserne, er valgt af de samme årsager, og fordi at han elsker at gå i hættetrøjer. Han kan også godt lide at træne i hættetrøjer, især hvis kroppen ikke er helt varm. 
Tanktoppen er primært valgt på grund af farven. Han er nemlig pjattet med farver.  

Jeg selv er også rimelig begejstret for de 3 ting, som han har valgt, og glæder mig bare til 2016 hvor Power Addict begynder at forhandle træningstøj til kvinder. 

Nu er det vist ikke mandlige læsere, der er flest af her på domænet, men måske nogle af jer hunkønsvæsener derude har fået lidt inspiration som I kan give videre? Det er jo snart jul, og jeg kender ingen mænd, som er nemme at købe gaver til, men nyt træningstøj lyder da ikke helt tosset synes jeg 🙂 Alt træningstøjet fra Power Addict kan i hvert fald findes lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *