Partisaner sæt fra Cecilie Copenhagen vs. Saint Tropez

partisaner-2Jeg er vel ikke den eneste, der har lagt mærke til at de her “partisaner sæt” fra Cecilie Copenhagen er blevet rimelig populære? Første gang jeg så det var jeg bestemt ikke begejstret. Det har nok noget at gøre med, at jeg fik flashback til mine teenageår, hvor fyrene med det lange og fedtede hår havde et partisaner tørklæde snoet om halsen. Ikke verdens bedste flashback. Af en eller anden grund var alle andre (modebloggere, ahem) vildt begejstrede, og sættet florerede lynhurtigt på de fleste modeblogs sammen med beretninger om folk, der havde ventet i 4 timer for at få fingre i det. Ja, du læste rigtigt – 4 timer! Og nu er sættene selvfølgelig totalt udsolgte.

Jeg skammer mig næsten (men også kun næsten) over at indrømme det, men jeg har nu fordøjet det her indtryk lidt og har stadig en form for had-kærlighes-forhold til det, men som i øjeblikket mest er baseret på kærlighed. Jeg bryder mig stadig ikke voldsomt meget om sættet, men hver for sig kan det nu godt gå an. Og så var det at jeg faldt over en partisaner inspireret trøje i Saint Tropez i går, som jeg var nødt til at eje. Indtil videre hænger den pænt på en bøjle i min stue, og nu må vi se om den skal blive hængende, eller om den skal tilbage til butikken (8 dages fuld returret, you know). Så jeg ville bare lige give tippet videre – hvis der nu er andre derude, der kunne tænke sig sådan en trøje, så fås den i Saint Tropez til 300 kr, hvor trøjen fra Cecilie Copenhagen koster 600 kr. Så afsted mod Saint Tropez, hvis du er ærgerlig over at du ikke nåede at få fat i et sæt fra Cecilie Copenhagen.

(Ps. Den findes også i blå, og du kan finde alle tre farver lige her)

4 thoughts on “Partisaner sæt fra Cecilie Copenhagen vs. Saint Tropez

  1. Ved hvad du mener! Har det lidt på samme måde, men det er som om, at dét at jeg ser diverse bloggere blogge om dem, gør dem lidt federe, og tror snart at jeg er blevet “omvendt” .. det er nok bare en af de mode-ting man gradvist skal vende sig til, også BOM så er man havnet i det!

    Hopeless✈Wanderer

    • Ja, det tror jeg at du har helt ret i! Jeg er i hvert fald blevet “omvendt” efterhånden, og har allerede købt to af trøjerne fra Saint Tropez 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *