På den røde løber

red-carpet den røde løber outfitKjole / Stiletter / Øreringe / Clutch /

Hvis jeg nu var så heldig at der en dag lå en invitation til den “the red carpet” i min postkasse, så ville jeg gå all in på outfittet. Jeg synes denne kjole er SÅ smuk og den er nærmest definitionen af den røde løber. Virkelig stilet og speciel, og derfor har jeg også valgt nogle lidt dæmpede accessories. Et par høje sko i samme nuance, et par virkelig smukke men alligevel lidt neutrale øreringe, en sort clutch og mørkerød neglelak for ligesom at skabe bare lidt kontrast. Synes at guld og mørkerød komplimenterer hinanden rigtig godt. Håret skulle være fyldt med kæmpe krøller, selvom det nu også ville klæde kjolen rigtig godt med en opsat frisure, så er det store løse hår bare meget mere mig. Sidst men absolut ikke mindst skulle der en god tan til og MASSER af champagne 🙂
Hvad synes I om kjolen og bare looket generelt?

Dette indlæg er en del af en konkurrence, og du kan gøre mig en kæmpe tjeneste ved at stemme på dette indlæg lige her.

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *