Opskrift // quinoafrikadeller

quinoafrikadellerDa jeg var i Spanien i sidste uge, købte jeg blandt andet 1 kg quinoa med hjem. Prisen dernede er nemlig det halve af herhjemme, og man kan jo ligeså godt spare hvor man kan. Jeg havde nemlig hørt om quinoafrikadeller, og dem kunne jeg godt tænke mig at prøve at lave. I går skulle det så være, og efter at have lagt vores aftensmåltid på Instagram, er der en del, der har spurgt efter opskriften. Så den vil jeg da lige dele med jer.

Ingredienser

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
Til cirka 4 personer
2 dl quinoa
2 løg
2 æg
En håndfuld spinat
En håndfuld havregryn
Friske krydderurter
(jeg brugte persille, basilikum, hvidløgspurløg og purløg)
Salt og peber

Opskrift på
quinoafrikadeller

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

11  Quinoa koges efter instruktionerne på pakken. Jeg skyllede dem grundigt og kogte dem i cirka 15 minutter med 4 dl vand.
2 Løg, spinat og krydderurter hakkes fint og blandes sammen med den afkølede quinoa.
3 Æg og havregryn tilføjes til den rette konsistens opnås, og der krydres med salt og peber.
4 Til sidst formes dejen til små frikadeller og steges på panden.

TIP: Lav frikadellerne mindre end hvad du umiddelbart ville gøre, for dejen kan godt være en smule svær at arbejde med. Men det går fint, hvis frikadellerne bare er lidt små.

Lignende indlæg

2 tanker om "Opskrift // quinoafrikadeller"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *