Opskrift: Broccolimos

broccolimos
broccolimos
broccolimos
broccolimos
brocolimos
broccolimos

Det er efterhånden rigtig sjældent at jeg spiser ting som brød, ris og pasta, og jeg spiser generelt ikke særlig mange kulhydrater eller stivelse. Derfor er jeg også altid på jagt efter nye opskrifter, og er efterhånden blevet ret god til at eksperimentere i køkkenet. Nogen gange med mere held end andre! Et af de seneste eksperimenter, som er forløbet rimelig godt, er denne broccolimos. Opskriften kommer derfor her:

Ingredienser:
Broccoli
Grøntsagsbouillon
Smør
Krydderier

Fremgangsmåde
Denne her opskrift er simpelthen så nem, at det er lige før en fremgangsmåde er overflødig. Hele processen er nemlig illustreret meget godt på billederne herover. Men her kommer den alligevel:
Broccolien skæres ud og koges sammen med grøntsagsbouillon og salt. Når broccolibuketterne er blevet bløde hældes vandet fra, og broccolien kommes i en skål sammen med smør og de ønskede krydderier. Jeg bruger en krydderiblanding, der hedder hvidløgspeber med urter, og som kan købes i Tiger for en ti’er. Den er SÅ god, og kan seriøst bruges til alt. Blandt andet til at lave verdens bedste hvidløgsdressing. Men man kan jo tilsætte lige præcis de krydderier, som man bedst kan lide. Herefter blendes ingredienserne, og vupti så er mosen færdig.

Vi spiser den til retter hvor vi normalt ville spise kartoffelmos eller ris, som eksempelvis gryderet, og den får altså en anbefaling med på vejen herfra. Rigtig godt alternativ.

2 thoughts on “Opskrift: Broccolimos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *