Om en spontan rejse til Spanien 

Sidst jeg skrev noget herinde, var jeg syg og led en smule af selvmedlidenhed. Det kom til udtryk i en sygdomsliste, hvor jeg lidt senere i mit sygdomsforløb også kunne tilføje: “antal sete afsnit af Gossip Girl: 47”. Kan ikke helt finde ud af, om jeg skal grine eller græde? Sygdommen er heldigvis forduftet, og min afhængighed af Gossip Girl er så småt aftaget. Jeg har i hvert fald ikke set et eneste afsnit i over en uge. Men jeg kan selvfølgelig ikke afvise, at det er en vane, der skal genoptages her i weekenden. Man kan jo ligeså godt få set det skidt færdig, når nu man alligevel er startet. 

Efter endt sygdom tog jeg hul på et helt nyt kapitel: studiestart. På en hel ny uddannelse, et helt nyt sted og med helt nye mennesker. Og for at være helt ærlig så har det ikke været særlig sjovt. Allerede efter første uge havde jeg en følelse af, at jeg havde valgt helt forkert. Det føles bare ikke helt rigtigt nede i maven, og jeg har virkelig været i tvivl. Derfor var jeg heller ikke sen til at takke JA, da jeg i sidste uge fik et tilbud om at rejse til Spanien med meget kort varsel. 

Så for mit vedkommende har den sidste uge været fyldt med solskin og saltvand, god mad, kortspil, masser af gode oplevelser og smuk natur sammen med de mennesker jeg elsker aller højst. Nemlig min familie. Havde min kæreste også haft mulighed for at tage med, havde det været helt perfekt. Det har været virkelig dejligt at komme lidt væk, og det føltes lidt som om, at glæden ved en spontan ferie er større end ved en planlagt, fordi man slet ikke har nået at forventningsopbygge, forberede eller planlægge. I dag er jeg kommet hjem igen med lidt lysere hår, lidt brunere ben, lidt mere indhold i min kuffert og en lille smule mere klar til at vende tilbage til mit nye studie på mandag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *