Når jeg skriver opgave…

mig-og-bøger
Jeg har haft de sidste to uger til at skrive optagelseprøve til det studie, som jeg har søgt ind på til sommer. Den første uge brugte jeg naturligvis på at lave alt muligt andet. Faktisk brugte jeg lidt over en uge på alt muligt andet. De sidste par dage er nogenlunde forløbet sådan her:

 • Blive vækket tidligt af kæreste, der skal på arbejde, med ambitioner om at stå tidligt op og komme igang
 • Vende sig om på den anden side for lige at snooze lidt
 • Vågne klokken 09.30 lettere forvirret
 • Stå op og tænde computeren
 • Tjekke mails
 • Tjekke Facebook
 • Tjekke Instagram
 • Åbne opgave
 • Tjekke Facebook igen
 • Og Instagram
 • Hente et glas vand
 • Overveje om det ikke snart var tid til noget morgenmad
 • Tjekke Facebook
 • Blive irriteret over at der aldrig sker noget på Facebook
 • Åbne opgave
 • Panikke lidt over de mange blanke sider
 • Tjekke Facebook
 • Læse opgaveformulering
 • Overveje igen om det ikke snart var tid til morgenmad
 • Åbne opgave
 • Kigge på blanke sider i Word
 • Spise morgenmad
 • Tjekke Facebook
 • Tjekke Instagram
 • Svare på telefonopkald
 • Gå en lang tur med veninde i røret
 • Tilbage foran computeren og blanke Word sider
 • Tjekke Facebook
 • Blive irriteret over at der aldrig sker noget på Facebook
 • Tjekke Instagram
 • Kigge efter snacks i køleskabet
 • Åbne opgave
 • Stirre på blanke sider i Word
 • Tjekke Facebook
 • Tjekke Instagram

Okay, jeg tror at I fatter pointen. Det er ret meget sådan her, at mine dage er forløbet. Lige indtil at der onsdag formiddag tikkede en mail ind med en fin reminder om, at afleveringstidspunktet for opgaven var torsdag kl. 12. WHAT!!! Jeg, som hele tiden havde troet, at det var fredag kl. 12! Jeg kan godt love jer for, at jeg pludselig fik travlt. Men som det nu engang er med folk, der arbejder bedst under pres, så kom der altså fart på. Så i går aftes, efter én dags intens arbejde, og 14 timer før tid, var min opgave klar til aflevering. Det er aldrig sket før, og jeg var helt stolt. Lige indtil at jeg opdagede, at jeg havde afleveret min opgave det helt forkerte sted og dermed havde søgt et helt forkert speciale. Ups. Men det er jo heldigvis den slags ting, som man kan nå at ordne, når man afleverer i god tid. Så alles gut og det der. Nu kan jeg i hvert fald nyde weekenden, og at det er i morgen, at vi får vores lejlighed tilbage. Yaaaaay <3

2 thoughts on “Når jeg skriver opgave…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *