My brothers birthday party

guffys-fødselsdag-collage
I går var min kæreste og jeg til fødselsdag i provinsen. Vi havde gæster i fredags, fik lidt for mange drinks, kom lidt for sent i seng og kom derfor også lidt for sent ud af døren, hvilket resulterede i at jeg glemte mit kamera. Øv. Derfor er disse halv slatne telefon billeder de eneste jeg har lige pt. Men det var en rigtig dejlig fødselsdag med boller og lagkage om eftermiddagen, og grillmad og drinks om aftenen. Det er lidt svært at fatte at ens lillebror allerede er blevet 20! I dag har vi været på kræmmermarked, ligeledes i provinsen, og jeg har simpelthen fået købt de fineste ting! I morgen er det back to school, så i aften slapper jeg af med hygge og tøse-tv mens min kæreste er på stadion og se fodbold. Håber at I alle har haft en ligeså dejlig weekend som mig ❤

Some pictures from my brothers birthday yesterday. Unfortunately I forgot my camera, so these pictures from my phone is all i have. This weekend has been amazing and tomorrow it’s back to school, so tonight i’m just chilling on the couch.

2 thoughts on “My brothers birthday party

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *