Mine akilleshæle

FullSizeRender

For lidt tid siden læste jeg et indlæg på Miriams Blok med overskriften “Akilleshæle“. Jeg havde aldrig hørt ordet før, og troede først at blogindlægget handlede om hendes fødder. I ved – noget med akillessener og hæle. Det viste sig så, at akilleshæle er noget helt helt andet. Det er nemlig et sårbart eller svagt punkt i en ellers stærk helhed. Ordet stammer fra historien om den græske sagnhelt Achilleus, hvis mor gjorde ham usårlig ved at dyppe ham i floden Styx, da han var spæd. Men hun glemte at dyppe hans hæl, som hun holdt ham i – deraf navnet akilleshæl. Så blev I så meget klogere 🙂

Men nu skal det jo ikke handle om hverken akillessener, hæle eller græske sagnhelte men derimod om mine akilleshæle. Jeg er nemlig stor fan af lister (som I vel efterhånden ved?) og så synes jeg at Miriams blogindlæg om selv samme var ret så morsomt (og det blev ikke ligefrem ringere af at være assisteret af verdens sødeste billede. Seriøst). Man må jo finde inspiration hvor man kan, så her kommer (nogle af) mine akilleshæle – eller på mere moderne dansk: svagheder!

+ Digestive kiks med smør og pålægschokolade. No words needed!

+ Pelsede og bløde dyrebabyer. I næsten alle former og afskygninger.

+ Strawberry daquiris. Jeg kan bare ikke stoppe igen.

+ Strømper. Jeg ved ikke helt, hvad det er, men jeg elsker at købe nye strømper og jeg elsker at have fine fødder. Af samme årsag har jeg et hav af strømper i pigede farver med motiver, blonder og glimmer.

+ Duften af regnvejr.

+ Udsalg, lagersalg og gode tilbud. Hvad der er sparet er jo tjent, ikke?

+ Chokoflakes. Det er så godt som aldrig lykkedes for mig at åbne en pakke uden at spise den hele. Der er bare ingen vej tilbage når først man er startet.

+ Hundesnuder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *