Min weekend

hund weekend

Min weekend skal primært bruges på at passe denne her lille fis. Min kæreste og jeg har et vennepar, som har en lille datter (det var dem vi var til barnedåb hos tidligere på året, læs om det her).

Fyren i det her forhold har været så uheldig at han ikke bare har brækket benet, han har også vredet sin ankel af led samt revet sine ledbånd over. Av siger jeg bare. Han er blevet opereret og er nu lænket til en kørestol det næste lange stykke tid.

Kvinden i det her forhold står derfor nu med en lille datter, en mand i kørestol og en hund. I en lejlighed på anden sal, uden have. Der er derfor nok at se til, kan I nok forestille jer, og vi har derfor tilbudt at passe deres hund indtil der falder lidt ro på igen.

Vi elsker begge to hunde, og det er rigtig hyggeligt – det meste af tiden! Lille Umulius her, som vi ynder at kalde ham, er nemlig ikke altid enig i hvordan tingene skal fungere herhjemme. Han er heller ikke helt enig i hvor han har lov til at opholde sig. Her har han fx indtaget sofaen, som ellers er hunde-frit område. Og så lider han vist af selektiv hørelse har jeg ham mistænkt for. Men han er nu meget kær – især når han er træt og sover 😉 Hihi.

Måske er det fordi man selv har en hund, som er opdraget præcis som man vil have det, og så virker alle andre hunde lidt uopdragne i forhold til? Nåh, anyways, er der nogle af jer derude, der har hund? Og hvad skal I bruge jeres weekend på? Nu skal jeg spise is og se film med kæreste (og hund) i sofaen. GOD WEEKEND! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *